Drithëruese, ja kush ishte mbi shpinën e Fadil Muriqit!

0
35
blank
Gjigandi

Kjo fotografi drithëruese është e vitit 1984, para 36 viteve por që ka një domethënie të veçantë!

Fotografi që u sigurua nga ish futbollisti i mirënjohur, Bedridin Gjinali, që ka luajtur në periudhën më të mirë në Lirinë e Prizrenit! 
Atëkohë, vëllau i tij, Behajdin Gjinali, ka luajtur për Prishtinën, që garonte në Ligën e Parë të ish Jugosllavisë. 

Në këtë ndejë të asaj kohe janë edhe legjenda e futbollit, i ndjeri Fadil Vokrri.

I pari majtas ulur është Bedridin Gjinali, Fadil Muriqi, mbi shpinën e tij Fadil Vokrri, aty janë edhe Skënder Shengyli, Behajdin

Gjinali dhe disa ish futbollistë të Progres Eksportit të asaj kohe.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu