Defekt në rrjet/ Gjirokastra mbetet pa drita – Lajmi i Fundit

0
Gjigandi

OSHEE njofton se qyteti i Gjirokastrës ka mbetur pa energji elektrike, si pasojë e djegies së siguresave 20 kv.
Sipas njoftimit, shkak është bërë problemi me fiderat e NST.

Njoftimi i OSHEE për abonentët Gjirokastër
Për shkak të djegies së siguresave 20kv, kanë mbetur pa tension fiderat e NST Gjirokastra 2, te cilat furnizojne qytetin.
Grupet e punës së OSHEE po punojnë për riparimin e defektit dhe rikthimin sa më shpejt të energjisë tek të gjithë abonentët.

RonaTyra

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu