Vrasja e ish-policit Santiago Malkos, Apeli dënon përfundimisht me 25-vite burg Blendi Tetën

0
42
Gjigandi

Apeli i Gjykatës së Posaçme ka lënë në fuqi vendimin e dënimit me 25-vite burg për Bledi Tetën, ky i fundit i përfshirë në vrasjen e ish-policit Santiago Malko, ngjarje e ndodhur në zonën e Xhamllikut, Tiranë.

Mësohet se Teta kishte pasur rol, mbajtjen nën vëzhgim të Santiago Malkos me qëllim që të gjendej një moment i përshtatshëm për ta qëlluar.

Santiago Malko, ish-efektivi i Policisë u ekzekutua më 27 gusht 2019 brenda makinës së tij.

Njoftimi i Plotë:

Komunikohet në mënyrë të përmbledhur se, sot më datë 14.06.2022, në Gjykatën e Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, u shpall vendimi lidhur meçështjen me nr. 36 akti, datë 29.03.2022regjistrimi, mbi ankimin eshtetasit B.T., lidhur me “Kundërshtimin e Vendimit nr. 05, datë 26.01.2022të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar që ka disponuar mbi deklarimin fajtor të të pandehurit B.T.”, ku trupi gjykues i Gjykatës së Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, i përbërë nga gjyqtarët, kryesuese Iliriana Olldashi dhe anëtare Saida Dollani e Daniela Shirka vendosi: Lënien në fuqi të vendimit nr. 05, datë 26.01.2022të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu