Nazmi Ibërdemaj: Me kampionën bukuroshe 

0
50
Gjigandi

Karateja po tregon rezultate të mira edhe në rrafshin ndërkombëtar në vitet e fundit. Por kësaj radhe është edhe një postim shumë interesant i Nazmi Ibërdemajt, gjyqtar i mirënjohur dhe njeriu që ka kontribuar dhe po kontribuon shumë për sportin e karatesë.

Ibërdemaj ka një respekt të veçantë edhe për brezin e ri dhe orvatet që t’i motivojë shumë edhe për të arritur suksese në secilën sferë.

Nga ‘Katana Open 2019’ në Gjilan. Me kampionën bukuroshe Fjona Xhelili”, shkruan Ibërdemaj në profilin e tij në facebook.

Fjona është një punëtore e madhe sportit e karatesë, e cila angazhohet me tërë potencialin që ka për të kryer të gjitha punët që ka në përgjegjësi.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu