Mish pule në hell në skarë apo në tigan-skarë

0
Gjigandi

Marinadë e shkëlqyeshme për mish pule të butë dhe të shijshëm

Përbërësit:

– 500 g mish pule;
– 1 qepë;
– 1 limon;
– 2 lugë vaj;
– kripë;
– piper;
– 100 ml jogurt;
– pak shafran pluhur.

Përgatitja:

Mishit të pulës hiqjani eshtrat dhe lëkurën. Priteni në pjesë të vogla.

RonaTyra

Grijeni në rende një qepë. Përzieni qepën me vaj, lëng limoni, jogurt dhe pluhur shafrani.

Shtoni kripë dhe piper sipas shijes.

Qitni sipër pjesët e pulës me marinadë dhe lërini së paku disa orë në frigorifer. Mund të qëndrojnë edhe gjatë gjithë natës.

Radhisni copat e mishit në shkoptha dhe piqni në skarë apo në tigan-skarë.

Ju bëfshin mirë!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu