I ndalohet hyrja në Republikën e Kosovës, Petkoviç: Kurti shkel të gjitha marrëveshjet

0
26
Gjigandi

Drejtorit të Zyrës për Kosovë dhe Metohi, Petar Petkoviç, sot i është ndaluar nga autoritetet në Prishtinë që të vizitojë provincën e Kosovës dhe Metohisë.

“Dhe në festën e madhe të sotme Petrovdan, Kurti vazhdon të jetojë dhe të shkelë të gjitha marrëveshjet, veçanërisht marrëveshjen për vizitat zyrtare, jam në vendkalimin e Konçulit, ku për të shtatën herë me radhë më ndalohet hyrja në territorin e Kosovë dhe Metohi, vizitën time e kam njoftuar me rregull dhe me kohë, por Prishtina më ndalon të hyj në territorin e Republikës së Kosovës”, tha Petkoviç.

Petkoviç duhej të vizitonte Gornje Kuscen, të bisedonte me popullin serb dhe të hapte një shesh madhështor në atë vend, si dhe të vizitonte disa familje të rrezikuara sociale në komunën e Leposaviqit

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu