Emrat/ Mashtruan Prokurorinë për sistemin e kondicionimit, Apeli lë të lirë tre pronarët

0
16
Gjigandi

Gjykata e Apelit ka liruar tre punonjësit Dede Malutaj, Vladimir Malutaj dhe Ibrahim Dragoshi, ndonëse këta të fundit mashtruan Prokurorinë e Elbasanit sa i takon punimeve për vendosjen e sistemit të kondicionimit.

Në vitin 2020 në sistemin e ftohjes të Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Elbasan, u konstatuan disa problematika që kanë pasur të bëjnë me mosfunksionimin e aparaturës Chiller të instaluar nga subjekti ndërtues, nënkontraktor. Firma “JUNIK shpk”, kanë kryer shkelje për punimet në sistemin e kondicinimit dhe të kaldajës.

Nga verifikimet dhe të dhënat paraprake të marra nga specialistë të fushës rezultoi se pajisja në fjalë kishte dalë nga funksionimi.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu