Çmenduria e shqiptarit të Kosovës me helikopter!

0
86
Gjigandi

Ka thyer rekord pas rekordit, por nuk e kënaq asnjëri prej tyre pa e thyer edhe rekordin me helikopter.

Është Bujar Muli apo siç njihet si i forti apo “Herkulesi” i Kosovës. Ai merret me sporte ekstreme, ndal me duar veturën pavarësisht se sa i jep gaz, ngritë me shpinë lart traktorin, e shumë pesha tjera. 

Tani synon rekordin tjetër, ta ngritë me kraharor helikopterin.  Muli shpreson se do ta ndihmojnë sponsorët që ta thyejë këtë rekord që nuk e ka askush deri me tash në Ballkan. 

“Falënderimi i takon Allahut për çdo sukses timin!

Duke biseduar me përfaqësuesin e kompanisë “Viva HELICOPTERS Kosova”, Milot Dulaj, kam bërë një kërkesë publikisht që të me siguroj dikush një helikopter, për mundësinë e tentimit tim, që do të jetë rekordi i radhës, peshimi i helikopterit mbi supe!

Milot Dulaj me është lajmëruar dhe ja jemi duke diskutuar për hapat ne vijim …
Ky nuk do të jetë thjesht një rekord si deri tani por In Shaa Allah do të hyj në libër të Ginisit. 
Rekordin aktual e ka Franc Muellner nga Austria”, shkruan Mulin në profilin e tij.

Me një fjalë, është edhe një çmenduri e vushtrriasit në sportet ekstreme.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu