Tiranë/ Policia Rrugore me ‘dorë të hekurt’ ndaj shoferëve ‘rebelë’

0
Gjigandi

Policia Rrugore Tiranë.

Kontrolle të shtuara dhe të dedikuara, me qëllim rritjen e parametrave të sigurisë rrugore në kryeqytet.

Rëndësi e veçantë i është kushtuar ndëshkimit të atyre drejtuesve të mjeteve të cilët në kundërshtim me Kodin Rrugor, janë konstatuar duke qarkulluar jashtë orarit të vendosur nga enti pronar i rrugës 07:00 – 20:00, referuar nenit 7/12.

#udhëtomejetënnëmendje 🛣️🚘
#zbatorregullat✅⚠️
#mbrojetën
#respektokëmbësorët 🚶🚸
#STOP ❌shpejtësi ❌alkool❌celular🚘

RonaTyra

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu