Sot 10 komisione parlamentare, PS zhvendos mbledhjet online, cili do jetë hapi i opozitës?

0
Gjigandi

Një ditë pas kaosit që u krijua në Kuvendin e Shqipërisë, sot janë parashikuar një sërë komisionesh parlamentare të cilat do të zhvillohen online.

Nga 10 mbledhje që janë parashikuar, 5 prej tyre janë vendosur të mbahen online. 5 të tjera do të zhvillohen në Kryesinë e Kuvendit, por mund të ndodhë që edhe sot deputetë mund të përdorë sërish kaosin për të sabotuar punën.

Komisionet që do të mbahen sot

Komisioni për Politikën e Jashtme Online Ora:09:30

Komisioni për Ekonominë dhe Financat Online 09:30

Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut në Kryesinë e Kuvendit Ora:10:00

Komisioni për Politikën e Jashtme online Ora:10:00

Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin në Kryesinë e Kuvendit Ora:11:30

Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë Online Ora:11:30

Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin në Kryesinë e Kuvendit Ora:12:30

Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik në Kryesinë e Kuvendit Ora:13:00

Komisioni për Sigurinë Kombëtare në Kryesinë e Kuvendit Ora:13:30

Komisioni për Ekonominë dhe Financat Online Ora:15:00

 

j.l./ ABC24.AL

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu