PROFECIA e Baba Vangës: Përmbytja po sjell një lumë kufomash, po vjen diçka e keqe

0
Gjigandi

BULLGARI- Baba Vanga, emri i vërtetë i së cilës është Vangelia Pandeva Dimitrova Gušterova, parashikoi ngjarjet më të rëndësishme botërore, veçanërisht fatkeqësitë. Por për këtë vit ajo parashikoi përmbytjen e madhe.

“Përmbytja e madhe që vjen në fund të verës do të sjellë një lumë kufomash… Dhe pikërisht kur mendojmë se makthi më i keq ka mbaruar, vjen një sëmundje e tmerrshme. Do të jetë më keq se SIDA dhe do të kosit burrat,”- këto janë fjalët që Vanga thapara vdekjes së saj në një nga intervistat e fundit me udhëtarin dhe biznesmenin ukrainas Anatoli Lubchenko. Për sëmundjen që po “kosit” burrat mendohet se e ka fjalën për linë e majmunit, e cila zakonisht transmetohet tek meshkujt që kryejnë marrëdhënie me meshkujt.

Megjithëse Vanga nuk specifikoi se kur lumenjtë e kufomave do të rrjedhin nëpër botë, ekspertët besonin se ishte një seri përmbytjesh që do të vinin vit pas viti dhe do të mbanin gjithçka përpara tyre. Qershori 2014 solli vërtet një fatkeqësi të paparë. Përrenjtë lanë shtëpitë, shkatërruan makina dhe pothuajse gjithçka që njerëzit zotëronin. Por edhe këtë vit kanë nisur përmbytje të mëdha, si ajo në Seul, më e madhja në 80 vjet.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu