LG lanson monitorin Dual-Up – për kryerjen e shumë detyrave në të njëjtën kohë

0
Gjigandi

Përdorimi i dy monitorëve në të njëjtën kohë është ideal për kryerjen e shumë detyrave, duke i lejuar përdoruesit të shikojnë disa grupe të dhënash njëkohësisht ose të kalojnë shpejt nga një detyrë në tjetrën.

Por për ta bërë këtë më të lehtë, LG ka krijuar një monitor të ri që është krijuar për t’u ofruar përdoruesve një përvojë me ekran të dyfishtë me një ekran të vetëm.

Ky ekran është LG 28MQ780, një monitor që njihet edhe si LG Dual-Up.

Dual-Up përmban një rezolucion ekrani prej 256xx2880, një rezolucion 16:18 që është e barabartë me dy ekrane 1440p që janë vendosur mbi njëri-tjetrin.

Madhësia e këtij ekrani është e barabartë me dy ekrane të përbashkët 21,5 inç, ku i gjithë ekrani është 28 inç në madhësi diagonale.

Union Contact

Ekrani përmban dy hyrje HDMI dhe një hyrje DisplayPort, duke lejuar që ekrani të lidhet me shumicën e pajisjeve moderne.

Nëpërmjet USB-C, Dual-Up mund të lidhet me pajisjet dhe t’u japë përdoruesve energji deri në 90 W.

Kjo është ideale për përdorim me laptopë të lidhur dhe pajisje të tjera portative.

Duke përdorur lidhës të tjerë, ky ekran mund të përdoret edhe me dy pajisje njëkohësisht. Të integruar në këtë ekran janë dy altoparlantë 7W.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu