Google Maps tani llogarit edhe tarifat e udhëtimit

0
7
Gjigandi

Aplikacioni Maps i Google ka një veçori të re që vlerëson koston e tarifave në një itinerar të caktuar.

Funksioni filloi të shfaqej në pajisjet iOS dhe Android, dhe Google e njoftoi atë në muajin prill.

Përllogaritja e kostos së tarifave bazohet në “informacionin konfidencial të marrë nga autoritetet lokale” dhe përfshin numrin e stacioneve të pagesës dhe orën e ditës.

Nga ana tjetër, opsioni i shmangies së taksave gjatë llogaritjes së rrugëve është ende i disponueshëm.

Google Maps paralajmëroi më parë për tarifat, por nuk e llogariti shumën e tyre.

Deri më tani, funksioni i ri është i disponueshëm në 2000 rrugë në SHBA, Indi, Japoni dhe Indonezi në aplikacionet iOS dhe Android dhe së shpejti do të zgjerohet në më shumë vende.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu