Foto-Lajm/ Gjykata shkarkon gjyqtarin Bevis Shehaj, nëna e tij futet në sallën e gjyyqit dhe…

0
130
Gjigandi

Një situatë e pazakontë ka ndodhur këtë të mërkurë në seancën e zhvilluar në seancën e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit.

Sot gjykata e Vlorës vendosi shkarkimin e gjyqtarit të Gjykatës Administrative, Bevis Shehaj.Por një shenjë revolte ka pasur edhe nga nëna e tij, e cila futet në ambientet e sallës dhe i drejton gishtin anëtarit të KPK, Olsi Komiçi duke e akuzuar atë për ryshfet.

Dy ditë më parë Shehaj u përball me gjetjet e reja të KPK në tre kriteret e vlerësimit të konstatuara pas riçeljes së hetimit për shkak të denoncimeve të kryera pas seancës së parë dëgjimore. KPK ngriti pikëpyetje për vendime të gjyqtarit Shehaj të marra në cenim të procesit të rregullt ligjor apo në kushtet e konfliktit të interesit, konstatime që u kundërshtuar nga subjekti. Po ashtu, Shehajt ju bënë pyetje mbi balanca negative në vlera të mëdha për pasuritë e krijuara prej prindërve, përpara se ai të emërohej si gjyqtar.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu