Bundesliga lejon pesë zëvendësime

0
Gjigandi

Bundesliga ka konfirmuar se do të lejojë pesë zëvendësime për pjesën e mbetur të sezonit 2019/20.

Bundesliga këtë vikend do t’i japë fund pritjes dy mujore, për shkak të COVID-19.

Me rikthimin në aksion, do të futen edhe disa rregulla të reja.

Përmes një njoftimi këtë pasdite, Bundesliga konfirmoi se do të ndjekin kërkesën e IFAB dhe do t’u japin klubeve mundësinë për të bërë pesë zëvendësime, dy më shumë se zakonshmet.

Kjo do t’u ndihmojë klubeve në uljen e dëmtimeve kur luani çdo tre ditë në kulmin e verës.

Union Contact

Një ndryshim tjetër është se lojërat mund të zhvendosen me njoftim të shkurtër në vende neutrale, gjithmonë nëse rritje të rasteve me koronavirus, në mënyrë që të mos rrezikohet shëndeti i qytetarëve. 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu