Tjetërsuan godinën në qendër të Tiranës dhe e legalizuan si hotel, pezullohen 7 zyrtarë të Kadastrës

0
25
Gjigandi

Prokuroria e Tiranës ka pezulluar nga detyra 7 zyrtarë të Kadastrës, pasi akuzohen se tjetërsuan godinën në qendër të Tiranës dhe e legalizuan si hotel.

Mësohet se është caktuar masa e sigurisë ‘Detyrim paraqitje’ për 9 persona, ku 7 prej tyre janë punonjës të Kadastrës dhe 2 qytetarë.

Njoftimi i plotë:

Ne vijim nga ana e Prokurorit Bledar Valikaj jane kerkuar me date 23.06.2022 dhe me me pas te miratuara nga ana e Gjykates me date 27.06.2022 masat e sigurise ndaj shtetasve si me poshte:

 • B B si person I dyshuar per kryerjen e vepres penale te ‘‘Shperdorimit te detyres‘‘ parashikuar ne nenin 248 te K.Penal;
 • Masa e sigurise “Detyrim per tu paraqitur ne policine gjyqsore” neni 234 dhe ‘’Pezullimi i ushtrimit te nje detyre a sherbimi publik’’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale;
 • A C si person I dyshuar per kryerjen e vepres penale te ‘‘Shperdorimit te detyres‘‘ parashikuar ne nenin 248 te K.Penal;
 • Masa e sigurise “Detyrim per tu paraqitur ne policine gjyqsore” neni 234 dhe ‘’Pezullimi i ushtrimit te nje detyre a sherbimi publik’’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale;
 • D Ll si person I dyshuar per kryerjen e vepres penale te ‘‘Shperdorimit te detyres‘‘ parashikuar ne nenin 248 te K.Penal;
 • Masa e sigurise “Detyrim per tu paraqitur ne policine gjyqsore” neni 234 dhe ‘’Pezullimi i ushtrimit te nje detyre a sherbimi publik’’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale
  E P si person I dyshuar per kryerjen e vepres penale te ‘‘Shperdorimit te detyres‘‘ parashikuar ne nenin 248 te K.Penal
  Masa e sigurise “Detyrim per tu paraqitur ne policine gjyqsore” neni 234 dhe ‘’Pezullimi i ushtrimit te nje detyre a sherbimi publik’’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale
 • K D si person I dyshuar per kryerjen e vepres penale te ‘‘Shperdorimit te detyres‘‘ parashikuar ne nenin 248 te K.Penal
  Masa e sigurise “Detyrim per tu paraqitur ne policine gjyqsore” neni 234 dhe ‘’Pezullimi i ushtrimit te nje detyre a sherbimi publik’’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale
 • G T si person I dyshuar per kryerjen e vepres penale te ‘‘Shperdorimit te detyres‘‘ parashikuar ne nenin 248 te K.Penal
  Masa e sigurise “Detyrim per tu paraqitur ne policine gjyqsore” neni 234 dhe ‘’Pezullimi i ushtrimit te nje detyre a sherbimi publik’’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale
 • E Sh si person I dyshuar per kryerjen e vepres penale te ‘‘Shperdorimit te detyres‘‘ parashikuar ne nenin 248 te K.Penal
  Masa e sigurise “Detyrim per tu paraqitur ne policine gjyqsore” neni 234 dhe ‘’Pezullimi i ushtrimit te nje detyre a sherbimi publik’’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale
 • E T, I dyshuar per kryerjen e vepres penale te ‘‘Mashtrimi‘‘ te kryer ne bashkepunim te parashikuar ne nenin 143/3 e 25 te K.Penal
  Masa e sigurise “Detyrim per tu paraqitur ne policine gjyqsore” neni 234 i K.Pr.Penale
 • E T, I dyshuar per kryerjen e vepres penale te ‘‘Mashtrimi‘‘ te kryer ne bashkepunim te parashikuar ne nenin 143/3 e 25 te K.Penal
  Masa e sigurise “Detyrim per tu paraqitur ne policine gjyqsore” neni 234 i K.Pr.Penale.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu