Thirrja e dytë, kryebashkiaku i Kamzës Rakip Suli mbërrin në SPAK

0
Gjigandi

Kryebashkiaku i Kamzës, Rakip Suli paraqitet në ambientet e Prokurorisë së Posaçme (SPAK), në lidhje me akuzën e korrupsionit dhe shkeljes së barazisë në tendera.

Ndërsa hynte në ambjentet e Prokurorisë së Posacme Suli nuk ka ndaluar të flasë për mediat.

SPAK po kryen hetime ndaj kryebashkiakut dhe zyrtarëve të bashkisë, “Ushtrim i ndikimit të paligjshëm ndaj personave që ushtrojnë funksione publike”, “Shpërdorimi i detyrës”, “Shkelja e barazisë së pjesëmarrësve në tendera apo ankande publike” dhe “Korrupsioni pasiv i personave që ushtrojnë funksione publike.

 

p.k\dita

RonaTyra

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu