“Plani Francez”, bie serveri i web-it të qeverisë së Maqedonisë së Veriut

0
35
Gjigandi

Ashtu si kishte premtuar qeveria e Maqedonisë ka publikuar pak caste më parë propozimin francez për Maqedoninë e Veritu dhe Bullgarinë që do ti hapte rrugën nisjes së negociatave të BE me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Por intereismi i madh për tu njohur me këtë plan ka rrëzuar serverin e web-it të qeverisë së Maqedonisë dhe për momentin e ka bërë të pamundur zbardhjen e saj

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu