KPA konfirmon në detyrë gjyqtarin Gerd Hoxha: Ka arritur nivel të besueshëm në tre kriteret e rivlerësimit

0
27
HOXHA KALON VETTING - Gjyqtari prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane, Gerd Hoxha, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut. Hoxha kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin. /r/n/r/nHOXHA PASSES VETTING - Judge at the Tirana's District Court, Gerd Hoxha, leaves a session of the Independent Qualification Commission, IQC, which confirmed him on duty at the end of the process of revaluation, otherwise known as the process of vetting. Hoxha passed the three pillars of revaluation, such as background, assets and proficiency.
Gjigandi

Gjyqtari i Tiranës Gerd Hoxha ka kaluar edhe fazën e dytë të vetingut, pasi kaloi fazën e parë në 3 qeshor të këtij viti.

Këshilli i Posaçëm i Apelimit deklaroi se gjyqtari Hoxha, ka arritur nivel të besueshëm në tre kriteret e rivlerësimit dhe nuk cenuar besueshmërinë tek sistemi gjyqësor. Gjithashtu KPA ka theksuar se vendimi i Këshillit të Posaçëm të Kualifikimit është i drejtë dhe duhet lënë në fuqi.

KPA:

Në përfundim trupi gjykues, subjekti i rivlerësimit Gerd Hoxha, ka arritur nivel të besueshëm në tre kriteret e rivlerësimit dhe nuk cenuar besueshmërinë tek sistemi gjyqësor. Trupi gjykues i KPK në 3 qeshor, i cili ka vendosur konfirmimin në detyrë të subjektit Gerd Hoxha, është i drejtë dhe duhet të lihet në fuqi. Ky është vendimi përfundimtar.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu