Kërkoi lirimin nga burgu, refuzohet kërkesa e Tahirit

0
9
Gjigandi

Ish ministri Saimir Tahiri ka kërkuar pezullimin e dënimit, me arsyetimin se ne burg i rrezikohet jeta. Gjykata e Lartë ka refuzar lirimin nga burgu të Tahirit.

DATË 09 QERSHOR 2022

Nr.
RRETHI
NR. AKT
PALËT NDËRGJYQËSE
RELATORI
BAZA LIGJORE
U VENDOS
1.
GJ.K.K.O
9/2022
SAIMIR TAHIRI
Pezullim penal
M.BICI
Neni 476 KPP
Mospranimin e kërkesës së kërkuesit Saimir Tahiri, për pezullimin e ekzekutimit të vuajtjes së dënimit me burgim, dhënë me vendimin nr. 3 datë 04.02.2022, të Gjykatës së Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu