Ballkani i Hapur lindi si një ide e 3 njerëzve/ Rama në samitin Ohër: Edhe kokrra e fundit e grurit do të ketë peshë sa një thes me grurë

0
23
Gjigandi

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama nga Ohri, atje ku dhe u mbajt dhe Samiti, në fjalën e tij theksoi se nisma është një lëvizje më e shpejtë e njerëzve dhe e mallrave. Sipas tij edhe kokrra e fundit e grurit do të ketë peshë të madhe sa e një thesi gruri.

“Nuk dua të zgjatem Ballkani i hapur lindi si një ide e 3 njerëzve nuk ëshstë më një ide është një punë e 3 njerëzve dhe do të jetë gjithnjë e më shumë njerëzve, mjafton të vish këtu në Ohër dhe të shohësh tabelën e korridorit të gjelbër i Ballkanit të Hapur të githë ata që transportojne gjëra ta punës së tyre, falë rrugeve të hapura duke mos humbur kohë për të cuar një prodhim apo një mall nga një pikë nga një pikë tjeter, ne do të ngremë një grup të përbashket për krizën, kriza mund të zgjasë në kontinentin tonë dhe mbarë botën , ne cdo gjë do të bëjmë për të lehtësuar barrën e vendeve tona, edhe kokra e  fundit do të ketë peshë sa një thes me grurë, ndërkohë që ne do të adresojmë nga staicione të tjera të Ballaknit të Hapur, dihet që Shqipëria sot është një vend i rëndësishëm për furnizimin me energji. Më vjen shume mirë që ne këtu jemi 5 pavarësisht hezitimeve të mëparshme për të komunikuar apo dialoguar do të dëshiroja të ishim 6, Ballkani i Hapur do të vazhdojë as nuk ndalet dhe as nuk mbyllet, kush heziton do të humbë kohë mbi këtë nisëm”, tha Rama.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu