Qëndrimi 10 minuta me femrat e bukura mund të shkaktojë diabet për meshkujt

0
Gjigandi

Zbulimet e fundit kanë befasuar të gjithë.

Shpenzimi i pesë minutave me një femër atraktive që është shumë e bukur i rritë nivelet e kortizolit(hormoni trupor i stresit), sipas një studimi nga Universiteti i Valencias.

Efektet janë edhe më të mëdha nëse meshkujt besojnë se femra pranë tyre është “jashtë ligës së tyre” .

Kortizoli prodhohet nga trupi nën stresin fizik apo psikologjik, dhe është i ndërlidhur me sëmundjet e zemrës.

Por, duhet thënë se kortizoli mund të ketë efekte pozitive në doza të vogla, duke e përmirësuar mirëqenien.

Sidoqoftë, nivelet e larta kronike të kortizolit mund ta keqësojnë gjendjen e sëmundjeve të ndryshme, si atyre të diabetit, hipertensionit, impotencës etj.

Pra, keni kujdes kur para vetës keni një femër të bukur.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu