Komuna e Kamenicës e nderon solemnisht pensionimin e intelektualit Sabri Morina

0
6
Gjigandi

Është pensionuar profesori Sadri Morina.

Andaj për nder të pensionimit të profesor Sabri Morinës, zyrtar në Drejtorinë Komunale të Arsimit, kryetari i Komunës, Kadri Rahimaj dhe drejtori i Drejtorisë Komunale të Arsimit, Afrim Dervishi i..

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu