Kaosi në kryesinë e Kuvendit, anulohet edhe mbledhja e Komisionit të Jashtëm

0
Gjigandi

Pas Komisionit të Ligjve dhe atij të Shëndetësisë, anulohet edhe Komisioni i Jashtëm.

Kjo ka ardhur si pasojë e kaosit të krijuar sot në Kryesinë e Kuvendit, nga deputetët e opozitës.

Këta të fundit pasi nuk u lejuan nga Garda të futeshin brenda, u futën nga dritaret.

Më pas nuk kanë lejuar që të zhvillohen në mënyrë normale mbledhjet e Komisioneve.

 

RonaTyra

p.k\dita

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu