E di Alfred Cako! Kush është femra e jashtëzakonshme që qëndron pas ‘bitcoin’

0
Gjigandi

Prej disa vitesh kriptovaluta është bërë tema kryesore në mbarë njerëzimin kur flitet për mënyrën e shpejtë për të përfituar para, me pak shpenzime dhe pa ngarkesa. Bitcoin është njëra ndër to dhe është më e fuqishmja në tregun e valutave dixhitale.

Pas Bitcoinit siç e sqaron Alfred Cako në emisionin e tij ‘OKULT’, fshihet një zonjë mjaftë e fuqishme me emrin Kimberly.

Sipas Cakos të gjithë janë ngritur për ta shkatërruar këtë kriptovalutë Bitcoin, sepse dëshirojnë të krijojnë një të vetën, për të kontrolluar edhe paranë digjitale vetë ata që kontrollojnë botën nëpërmjet bankave.

“Teoritë e konspiracionit thonë se në krye, është vendosur një femër, Kimberly”, tha Cako.

/Burimi: Priza.al/

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu