Disa mënyra për të kuptuar se kush ju do vërtetë

0
Gjigandi

Shumë mund të tundohen të mendojnë se njerëzit që shprehin lehtësisht fraza si “Të dua”, “Ti je personi më i rëndësishëm për mua” e kështu me radhë, janë njerëz që duan vërtet kur edhe këtu, bëhet fjalë për njerëz shumë ekspresivë, sigurisht më shumë në kontakt me emocionet e tyre dhe të qetë në marrëdhënie.

Të qenit shprehës dhe të hapur nuk ka të bëjë fare me dashurinë e vërtetë.  Një person mund të mos thotë kurrë ose shpesh “të dua” dhe të jetë po aq i mbushur me dashuri për veten dhe për të afërmin. Thjesht nuk është në gjendje të shprehë me fjalë atë që jeton brenda. Ky person do ta shprehë dashurinë e vet në mënyra të ndryshme.

Dashuria e Vërtetë ndodh në jetën e përditshme të ngjarjeve, në gjeste të vogla dhe në masat paraprake të çdo dite … dhe gjendet në faktet e Dashurisë, në ngjarje reale, qofshin ato veprime apo emocione. Edhe pse çdo marrëdhënie është e ndryshme nga të tjerat, është e mundur të dallohen një sërë “shenjash” që na bëjnë të kuptojmë nëse historia që po jetojmë është për “përgjithmonë”

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu