Të fotografosh pabarazinë…

0
Gjigandi

Fotografitë nga droni ekspozojnë ndarjen ekonomike brenda qyteteve. Rrugët, kanalet dhe gardhet që ndajnë tokën bëhen barriera që ndajnë të pasurit dhe të varfërit.

 

a.c./dita

RonaTyra

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu