Shenjat që tregojnë se dhoma juaj e gjumit ka nevojë për ndryshime

0
Gjigandi

Shikoni përreth dhomës tuaj të gjumit. A ndiheni të kënaqur? A është akoma një hapësirë ​​e madhe? Nëse jo, mund të mendoni të bëni disa ndryshime. Këtu janë shenjat që tregojnë se dhoma juaj e gjumit ka nevojë për ndryshime tani.

Është gjithmonë rrëmujë

Ndoshta, ju duhet të bëni disa ndryshime në sfidën me veten për të mbajtur gjërat në rregull. Ju mund të përdorni dhomën tuaj të gjumit si një depo, kështu që hiqni gjërat tuaja dhe organizoni hapësirën. Ju gjithashtu mund të keni shumë dekorime dhe mobilje të panevojshme për të cilat ka ardhur ora të largohen nga aty.

Ju nuk ndiheni si në shtëpi

Dhoma juaj e gjumit është hapësira e vetme ku mund të jeni vetvetja dhe të mos ndiheni të gjykuar. Takoheni me njerëz të tjerë gjatë gjithë kohës. Pasi të dilni jashtë, është një botë kaotike. Nëse ndiheni njësoj në dhomën tuaj të gjumit, diçka duhet të ndryshojë. Dhoma juaj e gjumit duhet të jetë aty për t’iu ​​bërë të ndiheni rehat.

Keni shumë rroba

Një arsye tjetër për të ndryshuar dhomën tuaj të gjumit është kur keni shumë rroba dhe nuk mund t’i organizoni ato. Duhet të investoni në mobilje cilësore. Është më e lehtë të rregullosh gjërat nëse ka hapësirë ​​të mjaftueshme për t’i ruajtur ato. Nëse jo, rrobat tuaja do të jenë në të gjithë dhomën. Ato bëhen një dhimbje koke e vazhdueshme sepse ju vazhdoni t’i varni në vendet e gabuara.

Dhoma nuk ka ndriçimin e duhur

Nëse dhoma juaj ka shumë dritë ose është shumë e zbehtë, ju duhet të ndryshoni dritat. Ndriçimi ndikon në humorin tuaj dhe ju nuk mund t’i mbani ato të njëjta. Përdorni drita LED. Ju mund të ndryshoni nivelin e dritës siç keni dëshirë. Gjithashtu mund të merrni parasysh dritat me ngjyra dhe ta ktheni dhomën tuaj të gjumit në një vend pak festiv.

Ju dëshironi të hiqni kujtimet e këqija

Përsëri, dhoma juaj e gjumit duhet të jetë hapësira juaj e sigurt. Kur hyni brenda, duhet të ndiheni mirë. Nëse diçka e tmerrshme ka ndodhur kohët e fundit, ju duhet të dekoroni dhomën tuaj të gjumit. Përndryshe, do të ndiheni keq kudo që të shikoni. Dekorimi i dhomës së gjumit është gjithashtu një shenjë se jeni gati për të filluar diçka të re.

Ju doni të dini tendencat e fundit

Nuk ka asgjë të keqe të provoni dizanje të reja të dhomës së gjumit. Nëse ato ndihmojnë në transformimin e hapësirës tuaj, ia vlen të provoni.

Dhoma probleme me riparimin

Përmirësimi i dhomës së gjumit nuk ka të bëjë gjithmonë me pjesën estetike. Ju gjithashtu mund të keni nevojë për ndryshime për shkak të problemeve të riparimit. Ju mund të dëmtoni veten ose anëtarët e tjerë të familjes nëse nuk merreni me këto probleme. Kërkoni ndihmë nga ekspertët.

Nuk po bëni gjumë cilësor

Shumicën e kohës e kaloni duke fjetur në dhomën e gjumit. Meqenëse bëni shumë gjatë ditës, ju meritoni gjumë të qetë. Nëse nuk e ndjeni këtë, duhet të ketë diçka që nuk shkon me dhomën e gjumit. Kuptojeni këtë dhe bëni ndryshimet e duhura.

Muret e dhomës duken të zhveshura

Disa njerëz ndihen të frymëzuar për të punuar ose krijuar diçka të re pa lënë dhomat e tyre të gjumit. Hapësira juaj e shtratit duhet t’iu çojë në vende të ndryshme. Ndihmon nëse keni art në mur. Blini piktura të bukura dhe varini ato në murin tuaj. Mundt ë përdorni letër murale, ndryshimi mund të jetë surprizues.

Familja juaj po zgjerohet

Ju ishit vetëm në dhomën e gjumit kur u transferuat për herë të parë. Tani, ju tashmë keni një familje që po rritet. Merrni parasysh nevojat e të gjithëve kur dizajnoni vendin. Nëse fëmijët tuaj tashmë po rriten, ndërtoni një dhomë për ta. Ata kanë nevojë për intimitet. Gjithashtu i mëson ata të jenë më të pavarur.

Nuk keni kohë të mjaftueshme

Ju gjithmonë keni dashur të dekoroni dhomën tuaj të gjumit, por nuk keni kohë të mjaftueshme. Sa herë që mendoni të bëni ndryshime, ju pezulloni planet tuaja. Kur të jeni përsëri të zënë, nuk do t’i merrni parasysh këto ndryshime. Kur të kuptoni se keni kohë të mjaftueshme për të mbikëqyrur procesin, asgjë nuk duhet t’iu ndalojë. Ndaj, çfarë po prisni?

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu