Qofte me mish pule dhe kërpudha

0
Qofte me mish pule dhe kërpudha
Gjigandi

Përbërësit:

▪ 300 g mish pule
▪ 200 g kërpudha shampinjon
▪ qepë të reja
▪ bukë
▪ 2 vezë
▪ kripë, piper, miell, thërrmija buke

Përgatitja:

Mishin e pulës e zieni, ia hiqni kockat dhe e bluani në blender bashkë me qepën.

Kërpudhat i grini sa më imët që mundeni dhe i fërgoni, i bashkoni me mishin e pulës.

RonaTyra

Shtoni një vezë, pak kripë dhe tul buke të njomur në ujë dhe të kulluar.

Me dorë formësoni qofte të vogla, rrotulloni në vezë të trazuar dhe në mielli (përzierje e përbashkët), pastaj në thërrmija buke dhe i fërgoni në tigan me shumë vaj.

Ju bëfshin mirë, – transmeton abc24.al.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu