Shendetesi

Çfarë ndodh me organizmin nëse hamë 4 bajame në ditë?!

Thuhet vazhdimisht se përdorimi i frutave të thata, në dietën e përditshme, është i mirë për organizmin. Në këtë artikull po merremi specifikisht me bajamet dhe të gjitha funksionet e saj në përmirësimin e shëndetit. Konkretisht, për çfarë shërben? Përmirëson: 1. funksionet e trurit 2. Të aparatit tretës 3. Kockat …

Lexo më shumë

Gjidhënia NUK është metodë e sigurt kontracepsioni

Shumë nëna të reja besojnë se pas lindjes për aq kohë sa mungojnë menstruacionet, ato nuk mbesin shtatzënë. Ovulacioni dhe menstruacionet kthehen kur hormonet e trupit tuaj rregullohen pas lindjes. Është e vështire të thuhet se kur saktësisht do të kthehen. Kjo varet po ashtu edhe nëse e ushqeni foshnjën …

Lexo më shumë

Si t’i trajtoni ngërçet e bebes?

Ngërçet janë pjesë e fazës së zhvillimit në jetën e çdo foshnje dhe janë të parrezikshme. Mirëpo nënat kanë në dorë të bëjnë diçka për të ia lehtësuar sadopak dhimbjet të vegjëlve të tyre. Portali “Beba ime”, rekomandon gjashtë truqe, si gjatë momenteve të ngërçeve, ju mund ta qetësoni beben …

Lexo më shumë