Zbulohet çelsi i suksesit të trajnerit të Anglisë

54

Anglia është duke pritur që nga viti 1966 të ngrejë kupën e dytë të botës dhe më shumë se kurrë ekipi i luanëve duke afër saj sot në botërorin e Rusisë.

Drejtimin e kombëtares e ka marrë Garth Southgate i cili është parë si një nga paraqitjet më të mira të trajnimit.

Trajneri ka shënuar në një nga intervistat e tij një çelës suksesi.

Ja si e shpjegon Scholes:

“Paul Scholes, legjenda e Anglisë dhe e Manchester United ka përgjjgjen e kësaj pyetje. “Të gjithë luajnë në një mënyrë të veçantë, duke nisur nga portieri. Gareth nuk ka zbuluar asnjë sekret magjik, thjesht ka vëzhguar me kujdes lojën që bën trajneri më i mire në botë, Pep Guardiola dhe mënyrën e tij e të bërit futboll. Që për ne anglezët është mënyra e përkryer e të luajturit futboll. Ne jemi të dashuruar me mënyrën e përkryer të të luajturit futboll dhe këtë gjë sot e bën vetëm Spanja dhe Manchester City”, tha Scholes.

You might also like
Comments