Windows 7, edhe më tej sistemi më i pranishëm operativ

[ad_1]

Sipas statistikave të publikuara për muajin mars të këtij viti nga kompania StatCounter, del se Windows 7 edhe më tej është sistemi më i pranishëm operativ në kompjuterë, derisa prania e sistemit më të ri operativ Windows 10 është më i dobët.

Windows 7 në mars kishte pjesëmarrje prej 47,03%, derisa Windows 10 renditet i dyti me 34,28%. Në vendin e tretë është Windows 8.1 me 9,63%, ndërsa në të katërtin është Windows XP me prani prej 5,46% në kompjuterë.

Sa i përket së ardhmes, mbështetja zyrtare për Windows 7 duhet të vazhdojë deri në janar 2020.

Gjatë shkurtit pjesëmarrja e sistemit operativ Windows 7 ishte 47,17%, derisa pjesa e sistemit Windows 10 shënoi ngritje duke pasur parasysh se në shkurt ishte 33,8%.

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Safari i ri i Apple “mbyt” videot irituese

[ad_1] Në internet ka mjaft gjëra irituese dhe nëse lexoni lajme në disa faqe globale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *