VIDEO/ “Në sëmundje dhe shëndet”, dhëndri vjell kur nusja po betohej

Ky është momenti kur ky dhëndër nuk e ka përballur dot emocionin e fort të martesës. Teksa nusja e tij po përsëriste betimet  e martesës, ai duket se mezi po rezistonte.

Kështu, në momentin kur ajo tha se do ta dojë atë në “sëmundje dhe shëndet”, burri nuk duroi dot më dhe u kthye në anën tjetër për të vjellë. Kjo bëri që prifti të ndërpriste ceremoninë duke kërkuar t’i jepnin stop videos.

Kontrolloni gjithashtu

Fati i zgjedhjeve në Shqipëri , ABC24.AL shfaq sondazhin

  Sipas disa kërkimeve të bëra nga ana jonë ,gjithashtu konktatet që kemi patur me …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *