VIDEO: Mon Mj sjell në treg projektin e tij më të ri “Si Djali i Haxhisë”

41

Reperi nga Istogu lanson këngën e tij më të re me titullin “Si Djali i Haxhisë”.

Si duket Mon Mj do të arrijë tek caku që ka synim, dhe s enuk do të ketë të ndalur me projektet e tij.

Mon Mj pritet të hyj furrishëm në estradën tonë Ai premton se do të ketë shumë risi t’i ofroj estradës Shqiptare.

Por, a është kjo këngë e dedikuar ndonjë hiphop artisti ose a është ndonjë diss, mbetet të kuptohet.

You might also like
Comments