Veteranët e LANÇK-së mban Kuvendin zgjedhor

Shoqata e Veteranëve të Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare të Kosovës, sot do të mbajë Kuvendin zgjedhor.

Në takim do të zgjedhen anëtarët e Kryesisë së Shoqatës, kryetari i Kryesisë dhe delgatët e Kuvendit të shoqatës.

Në Kuvend do të prezantohet edhe raporti i punës, për periudhën 01 janar 2015 – 31 dhjetor 2016.

Kontrolloni gjithashtu

Edhe vajza e Naim Tërrnavës kandidate për deputete, ja në cilën listë bën pjesë ajo

Koalicionet parazgjedhore të partive politike kanë bërë bashkë edhe kandidatë të ndryshëm brenda listave për …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *