Versioni i fundit testues i Windows 11 vjen me një veçori të re

0
15
Gjigandi

Ndërtimi i fundit i Microsoftit për zhvilluesit e Windows Insider vjen me një veçori të re.

Qëllimi i funksionit, i quajtur “veprime të sugjeruara”, është i thjeshtë. Pasi të zgjidhet një përmbajtje e caktuar, Windows 11 mund të sugjerojë/rekomandojë një sërë veprimesh që mund të kryhen më shpejt.

Për shembull, një përdorues mund të telefonojë një numër telefoni, pas të cilit sistemi operativ ofron një dritare të vogël që shfaqet dhe fillon telefonatën. Rekomandime të ngjashme do të shfaqen për zgjedhjen e një date ose orë.

Zhvillimi i veprimeve të rekomanduara është ende në një fazë të hershme, kështu që nuk ka asnjë garanci që kjo veçori do të jetë e disponueshme për përdoruesit në të ardhmen e afërt.

Idetë, të cilat Microsoft po teston në kanalin e saj të zhvilluesve, nuk kanë një datë specifike të publikimit.

Kompania thekson se kanali Dev përdoret kryesisht për të eksperimentuar me veçori të reja, të cilat eventualisht mund të refuzohen përpara shpalljes zyrtare publike.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu