Veliaj: Standarde të reja për rrugët – Top Channel Albania – News – Lajme

17Bashkia e Tiranës ka vendosur që në rrugët e reja të qytetit t’u japë prioritet mjeteve të shërbimit publik, lëvizjes me biçikleta dhe këmbësorëve. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, gjatë inspektimit të punimeve që po zhvillohen në rrugën “Dritan Hoxha”, vlerësoi se në ndërtimin e rrugëve të reja po zbatohet një standard i ri.

You might also like
Comments