Vdes punëtori në vendin e punës

[ad_1]

Shujab Kadriu, 26-vjeçar, ka vdekur sot nga plagët e marra në kompaninë e materialeve ndërtimore “Abi-Kom 2011” në Bujanoc, ka njoftuar Ministria e Punës dhe Politikave Sociale.

Aksidenti ka ndodhursot pasdite. Punëtori vdiq nga plagët e tij në ambulancë, rrugës për në qendrën shëndetësore në Vranjë.

Nuk ka pasur dëshmitarë okularë të aksidentit. Punëtorët e punësuar nga kompania “Abi-Kom 2011” nuk jane raportuar për sigurimin e detyrueshëm shoqëror, në përputhje me Ligjin e Punës. Madje sipas Ministrisë, ai ka punuar në “zezë” në këtë kompani, raporton Presheva Jonë.

Inspektorati i Punës është thënë se ka kryer mbikqyrje me rastin e vdekjes dhe lëndimet e punëtorëve në procedurë të mëtutjeshme dhe se do të marrë të gjitha masat ligjore.

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Tiranë, të miturën e zë korrenti

[ad_1] Një vajzë e mitur në Tiranë ka përfunduar në spital në një gjendje të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *