Truk magjik! Hidhni pak kripë mbi shalqi dhe shikoni se çfarë do ndodhë

0
Gjigandi

Në stinën e verës, një nga frutat më të përdorura është shalqini, i cili është shumë i shijshëm dhe mbi të gjitha të freskon.

Nëse e doni shalqinin më të ëmbël, ekziston një truk shumë i thjeshtë që shumë pak njerëz e dinë.

Në vend të sheqerit, hidhini pak kripë dhe do shikoni që bostani do bëhet më i ëmbël. Kripa zakonisht shërben për të zvogëluar shijen e hidhur dhe për t’i bërë frutat më të ëmbla.

Sipas një eksperti ushqimet Barb Stuckey, shalqini ka tre elementë shije. Është e ëmbël, e thartë dhe e hidhur. Por nëse i spërkatni pak kripë, shija e hidhur do ikë duke lëshuar ëmbëlsi.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu