Tronditet ekipi i njohur italian, e zbresin zyrtarisht në Serinë C

57

Klubi i njohur italian, Palermo ka marrë një goditje të fuqishme, pasi duke nisur nga sezoni i ardhshëm do bëjnë pjesë në Serinë C të futbollit italian.

Ata janë dënuar për shkak të problemeve që kanë pasur në kohën kur president i këtij klubi ishte Xamparini.

Bëhet fjalë për falsifikim bilancesh dhe në raste të tilla gjykatat në Itali nuk falin.

Është vërtet për të ardhur keq, sepse Palermo ishte shumë pranë kthimit në Serinë A, pas një kampionati mjaft të mirë.

Por tashmë ka ardhur edhe dënimi zyrtar dhe për këtë klub fillon gjithçka nga zero….

You might also like
Comments