Transformimi i urgjencës së pediatrisë, ‘Lekli Pharma’ mundëson super ambjentin komod për fëmijët

47

Sot ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu ka qenë në Urgjencës e Pediatrisë pranë QSUT për të parë nga afër transformimin që ka pësuar ky ambjent.
Një investim i bërë me ndihmën e një prej depove farmaceutike më prestigjoze në vend.
Postimi i ministres në lidhje me ambjentet e reja të Urgjencës së Pediatrisë:

Nuk është një kopësht🎡🎠 është urgjenca e re pediatrike në #QSUT👉🏼me më shumë hapësira dhe mundësi trajtimi në kushte dhe standarte bashkëkohore për pacientët e vegjël👶👧🏻 
#SpitalMiqësorMeFëmijët 👫 do të thotë
▫️Infrastrukturë moderne dhe e përshtatur për fëmijë 🏥
▫️Sistem triazhimi👉🏼korsi e shpejtë për emergjencat
▫️Sistem i ri elektronik për menaxhimin e rradhëve për pacientët✔️
▫️Staf i përkushtuar

📌Lajm i mirë 🔜 rindërtojmë një spital modern pediatrik në #QSUT 
Rindërtojmë pediatrinë e #Durrësit #Fierit👉🏼zgjerojmë hartën e spitaleve miqësore me fëmijët

You might also like
Comments