Toshiba krijon HDD e saj më të fuqishme prej 8 TB

[ad_1]

Toshiba njoftoi se ka krijuar HDD më të madhe, të cilën ndonjëherë kompania e ka prodhuar.

Në pyetje është hard disku me kapacitet prej 8TB nga seria MG, ndërsa modeli konkret mban shenjën ML05ACA800. Hard disku i ri 8TB kryesisht dedikohet për serverët e kompanive afariste dhe sistemeve për ndarjen e hapësirave.

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Safari i ri i Apple “mbyt” videot irituese

[ad_1] Në internet ka mjaft gjëra irituese dhe nëse lexoni lajme në disa faqe globale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *