Tom Doshi, i pafajshëm – Top Channel Albania – News – Lajme

136Ka përfunduar historia më shumë se 3-vjeçare e një atentati të supozuar ndaj deputetit Tom Doshi. Por, ajo që ra në sy është fakti që përveç Tom Doshit, që u shpall i pafajshëm, burgut i kanë shpëtuar edhe dy të pandehurit e tjerë, Mark Frroku dhe Durim Bami, ndonëse janë shpallur fajtorë.

You might also like
Comments