Të rinjtë mendojnë se Google është më ‘cool’

[ad_1]

Sipas një hulumtimi, tre produktet e Google (operatori Google, sajti për video Youtube, dhe shfletuesi Chrome) llogariten më të mirat për Google.

Youtube ka zënë vendin e parë në listë ndërkaq Google të tretin. Ndërkaq, të dhjetin vend e zuri shfletuesi Google Chrome, raporton The Independent.

Sipas hulumtimit të tyre “U ndez: Një udhërrëfyes se çfarë mendojnë tinejxherët se është ‘cool’?”, janë këto dhjetë brende që preferohen më së shumti nga adoleshentët:

YouTube
Netflix
Google
Xbox
Oreo
GoPro
PlayStation
Doritos
Nike
Chrome.

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Safari i ri i Apple “mbyt” videot irituese

[ad_1] Në internet ka mjaft gjëra irituese dhe nëse lexoni lajme në disa faqe globale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *