Të martuar prej 13 vjetësh, por duhet të gjejnë urgjent një dhomë (Foto +16)

0
1136

Ata kanë 13 vite martesë së bashku.

Por Ola Jordan duket se nuk është ngopur ende me burrin e saj James, pasi ata dhuruan disa skena mjaft të nxehta në Dubai.

 Bëjnë mirë të gjejnë një dhomë dhe të kenë kujdes me këto sjellje, pasi në vendin islamik për gjëra të tilla mund të përfundosh në burg.
Pamjet e mëposhtme flasin vetë.
aaaaaa aaaaa aaaa-1 aaa-4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here