Stop – Gjirokastër, odiseja e pronës së familjes Emiri, “Stop” rikthen procesin! (8 mars 2018)

8stop.tvklan.al Nje emision satiro-investigativ nga Saimir Kodra & Gentian Zenelaj. E hene – E premte ora 20:05 @ Tvklan & KlanHD; Dy trashëgimtare të Latif Emirit nga Gjirokastra denoncojnë në “Stop” odisenë me pronën e tyre, të lënë nga i ati.Perika dhe Mefarete Emiri morën njohjen e pronës nga Agjensia e kthimit dhe kompensimit të pronave. Por me letra të falsifikuara, ajo u shit dhe trashëgimtarëve iu desh të nisnin kalvarin gjyqësor.Megjithë vendimin e gjykatës së Apelit në favor të tyre, ATP-ja nuk nisi shqyrtimin e dosjes, sic e kërkonte vendimi gjyqësor prej një viti. Pas interesimit të emisionit “Stop”, ATP më në fund kthen përgjigje dhe nis procedurën për kërkesën e motrave Emiri.

Lexoni lajmin të plotë në këtë link:

You might also like
Comments