Spec i kuq kundër gjakderdhjes? Funksionon vërtet dhe vetëm në pak sekonda

23


Gjakderdhjet janë me të vërtetë të tmerrshme, pavarësisht se sa të vogla apo të mëdha janë.
Sidoqoftë, ekzistojnë shumë mënyra të cilat e ndalin atë pa pasur nevojë të shkoni urgjentisht tek mjeku. Metoda në fjalë përfshinë përdorimin e specit të kuq, por kjo metodë funksionon vetëm nga prerjet e vogla apo plagët e vogla.
Shumë ekspertë pohojnë se speci i kuq mund t’i ndalojë edhe sulmet e zemrës dhe gjakderdhjen.

Metoda është shumë e lehtë: thjesht vendosni pak pluhur të specit të kuq në plagën ku po rrjedh gjaku dhe do të shihni se si do të ndalojë brenda 10-15 sekondave.

Speci i kuq është shtrëngues shumë i fortë dhe kjo ndikon në barazimin e shtypjes së gjakut shumë shpejt, gjithashtu edhe në stimulimin e trashjes së gjakut dhe parandalimin e infeksioneve.
Në rast se keni prerje më të mëdha, shtoni një lugë gjelle spec të kuq në një gotë ujë dhe pini produktin.

You might also like
Comments