Snapchat ja kthen borxhin Instagramit

[ad_1]

Dihet pothuajse nga të gjithë se çfarë mardhënie kanë gjigantët e rrjeteve sociale, Snapchat dhe Facebook.

Snapchat zakonisht nxjerr një opsion të ri dhe opsioni bëhet super popullor, atëherë Facebook e vjedh këtë ide duke pretenduar se ato e kanë patur këtë ide gjatë gjithë kohë.

Ju informon se gjërat kanë ndryshuar këtë javë pasi Snapchat ka lansuar një palë opsionesh të reja .

Një nga këto opsione ishte një përpjekje për të replikuar eksperiencën që ju keni me videot në instagram.

Një nga opsionet është e quajtur Magic Eraser , ku ju mund të fshihni çdo lloj objekti në një imazh dhe ta zëvendësoni me çfarëdolloj gjëjë që algoritmi e sheh të përshtatshme.

Opsioni tjetër që ngjason me Instagram janë videot loop të cilat japin mundësine që të shikon pafundësisht.

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Safari i ri i Apple “mbyt” videot irituese

[ad_1] Në internet ka mjaft gjëra irituese dhe nëse lexoni lajme në disa faqe globale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *