Si të përgatisim krem karamel? –

125


Hapat

Sheqeri hedhet në një enë dhe lihet në zjarrë në temperaturë të ngadalshme derisa të shkrihet dhe të merr ngjyrë ari.

Pastaj shtohet ajka dhe sheqer vanilja duke e përzier ngadalë me luge druri. Pasi të trashet masa largohet nga zjarri dhe mund të sherbej për lyerjen e tortave të ndryshme , për lyerje të krepave (pallaqinkave) mund të përdoret edhe të trileqja etj.

You might also like
Comments