Si ta fshini sms në celular përpara se personi tjetër ta lexojë atë

0
9

Ndodh shpesh që i dërgoni një mesazh dikujt dhe pendoheni menjëherë.

Tani kushdo mund ta anulojë atë përmes një aplikacioni të ri, Privates, i cili i lejon përdoruesit të fshijnë një tekst apo një fotomesazh para se ai të hapet nga personi të cilit ia keni nisur.

Përdoruesit e aplikacionit thjesht duhet të shtypin “Recall” dhe mesazhi do të fshihet nga serveri dhe nga Privates.

Privates, aktualisht është në dispozicion vetëm për pajisjet iOS, por do të mbërrijë së shpejti edhe për versionet Android dhe Windows.

Por kujdes, mesazhi mund të fshihet vetëm në rastin kur marrësi nuk e ka hapur atë!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here